Ekomodet har nått Umeå

Med stor förväntan öppnade jag min butik Art & Eco för några månader sedan, den första ekologiska modebutiken i Umeå. Responsen har varit fantastisk och jag tackar alla entusiastiska och trogna kunder för en bra start.

Det är roligt att intresset för ekologiskt mode är så stort. Det känns bra att kunna möta denna efterfrågan med ett varierat utbud, från vardag till fest. Från exklusiva klänningar till underbara underkläder.

Art & Eco är också en arena för närproducerad design och konsthantverk. Handgjorda smycken, handstickat, handtryck - så många fina saker har jag haft glädjen att inkludera i butiken. Tack alla ni som stickar och syr, pysslar och skapar!

Bra vintage/second hand finns hos Art & Eco. En del är plockat från t.ex. New York och Berlin och en del lämnas in. Ett smart och enkelt sätt att hitta nya ägare till sina välbevarade och spännande saker. Intresset är stort, även de som varit skeptiska börjar upptäcka att second hand på den här nivån är kul.

Tack vare alla möten på Art & Eco, där tankar och önskemål får utrymme, kommer butiken att bli ännu bättre! Tillsammans kan vi förbättra miljön och ha kul samtidigt. Dessa tider manar till än mer kreativitet - hur kan vi klä oss hållbart? Vi går en ljus vår till mötes!

Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar