Hej!


Jag som hänger i butiken och hjälper till nu heter Hanna. Under den tid jag är i butiken kommer jag främst att hjälpa till med att göra klart Art & Ecos webbshop så att ni även kan handla kläder på nätet.

Tidigare har jag varit i en vintagebutik i Stockholm och även gjort ett projekt inriktat på vintage och textilier för Emmaus Stockholm. Jag har nyligen tagit en dubbel kandidatexamen i Konstvetenskap och Kulturvård, men har aldrig gjort en webbshop tidigare så det ska bli en ny och spännande erfarenhet.

Om ni är fler där ute som brinner för vintage eller kanske bara är intresserade av att hjälpa till, är ni välkomna att höra av er till mig. Skriv då till: hannabeccau@gmail.com. Alla idéer är välkomna!

Det vore även roligt om ni vill vara med och skapa inspirerande bilder till butiken. Så om ni känner att ni har något att bidra med hör gärna av er! Känner ni t ex för att vara modell, är bra på att fota, eller har känsla för styling så kika antingen förbi i butiken eller mejla om ert intresse. Ju fler vi blir desto roligare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar